Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wordt lid
Wachtwoord vergeten

Active verzamelaars: 359
Totaal verzamelaars: 554
Aantal categorien: 86
Ruilobjecten online: 3474

Foto's verkleinen zodat ze netjes op de site passen (1)
Om uw site goed overzichtelijk te houden is het aan te raden de foto's niet te groot te maken. Dus bijvoorbeeld niet wanneer er bij het openen van een foto via de schuifbalken aan de rechter- en onderkant van het scherm geschoven moet worden.
Om dit te voorkomen volgt hier de uitleg hoe foto's te verkleinen met het gratis programma Irfan-view.

Download link Irfanview: link
Download link 'Instellingen': link

Allereerst klikken we de foto met de rechtermuisknop aan en zorgen ervoor dat deze gepend gaat worden met Irfanview. Zie hiervoor de volgende afbeelding (klikken om in te zoomen).

Het programma opent en u ziet nu de foto flink groot op uw scherm.

Druk nu op de 'b' waardoor het volgende scherm opent:

Blader eventueel nogmaals naar het bestand (foto) welke verkleind moet worden. Dubbelklik dit bestand zodat deze getoond wordt aan de linkerkant van het venster. Dit is ook in bovenstaande afbeelding te zien.
Klik vervolgens met de muis op 'Set advanced options'.
Onderstaand scherm komt tevoorschijn.

Vervolgens klikt u op 'Load settings' en selecteerd u het zojuist gedownloade bestand genaamd 'Instellingen_irfanview.ini'.
Hierdoor worden alle instellingen met 1 druk op de knop voor u geladen.
Vervolgens klikt u op 'OK' onderin het scherm zodat u weer in het 1ste scherm terecht komt.
Druk hier vervolgens op 'Start' bovenin zodat de foto verkleind kan worden. Het volgende scherm zal nu naar voren komen:

Standaard zal de nieuwe foto opgeslagen worden in de map 'C:\Temp'. U kunt deze foto nu gebruiken op toe te voegen op uw website.

Hierdoor zal dus de foto niet groter meer worden dan het scherm. Er zullen daarom dan ook geen scrollbalken meer zichtbaar zijn. Kortom, het ziet er allemaal een stukje beter uit, voor u zelf, maar zeker ook voor uw mede verzamelaars.

Ik hoop dat u hier wat aan heeft gehad en natuurlijk voor al u vragen kunt u het contactformulier gebruiken welke te vinden is via het menu bovenaan de site.

Veel succes!

23-11 .:. ltrahlthuys
nike sb blazer 2011,nike blazer low grey white [5b7b] [NIKE 1115] - $72.00 : nike outlet stores, newnikeshoes.space
  12-11 .:. AmbiToys
Ambi Toys
  04-11 .:. an
  24-09 .:. madfridge
  28-05 .:. martini
  20-04 .:. speldjesverzamelaar
SPELDENMANIA
  09-03 .:. winnie1988
  08-03 .:. Mier
Postzegels Alle landen
  05-02 .:. RvdP
  02-12 .:. arons47
SCHUIFPUZZELS HENK
  21-11 .:. martini1863
Martini & Rossi verzameling
  26-10 .:. bidprentjes-doodsprentjes
www.doodsprentje.nl
  20-09 .:. dinocharlie
uilen
  11-08 .:. stargazer
  20-07 .:. hwtez
hwtez
  30-05 .:. culemborg
Ansichtkaarten van Culemborg

13-11 .:. ingeborgbibi
  04-11 .:. an
  25-10 .:. dhaesebart12
  07-10 .:. postzegelsruilen
  24-09 .:. madfridge
  07-09 .:. Handa
  30-08 .:. vuffel
  29-07 .:. Sunshine
  27-06 .:. postzegel
  27-06 .:. kaatje
  02-04 .:. bierviltjes
  30-03 .:. jacob

Er zijn momenteel geen leden online.
1 gast(en) online

Copyright 2006 - 2017 Ruil en Verzamel. Alle rechten voorbehouden.
Laadtijd: 0.551 sec. @ 13:05