Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wordt lid
Wachtwoord vergeten

Active verzamelaars: 358
Totaal verzamelaars: 550
Aantal categorien: 86
Ruilobjecten online: 3475

Foto's verkleinen zodat ze netjes op de site passen (2)
In vervolg op deze handleiding ben ik tegen het volgende programma'tje aangelopen op de site van Microsoft (r) genaamd 'Image Resizer' (in het nederlands: 'Foto's bijwerken in grootte')

Download het programma hier: Image Resizer

En ga als volgt te werk:

1. Installeren
Na het starten van de downloaden hierboven kan het voorkomen dat u nog even op 'Openen' of 'Starten' moet klikken voordat de installatie daarwerkelijk gaat beginnen. Na de start van de installatie zou het volgende scherm naar voren moeten komen:

Klik hier even 'I accept...' aan en daarna 'Next'.

Laat in het volgende scherm 'Complete' staan en druk wederom op 'Next'.

Vervolgens op 'Install'.

En 'Finish'.

De installatie is nu voltooid.

2. Gebruik
Blader via de verkenner of 'Deze computer' naar de map waar u de foto's heeft gezet die toegevoegd moeten worden aan de site. Selecteer nu 1 of meerdere foto's en druk daarna (met nog steeds alle foto's geselecteerd) op de rechtermuisknop en kies voor 'Resize Pictures'.

U krijgt het volgende scherm te zien:

Probeert u alle instellingen eens uit zou ik zeggen. Ze zijn allen geschikt om te gebruiken voor uw site. Het ene plaatje wordt alleen iets groter als de ander. Drukt u daarna op 'OK' dan zal er een extra bestand gemaakt worden met als naam: ' ()'.

Gebruik dit bestand om op uw site te plaatsen. Zie hier het voorbeeld zoals het er ook bij u uit zou moeten uitzien:

00:12 .:. ltrahlthuys
nike sb blazer 2011,nike blazer low grey white [5b7b] [NIKE 1115] - $72.00 : nike outlet stores, newnikeshoes.space
  24-09 .:. madfridge
  28-05 .:. martini
  20-04 .:. speldjesverzamelaar
SPELDENMANIA
  09-03 .:. winnie1988
  08-03 .:. Mier
Postzegels Alle landen
  05-02 .:. RvdP
  02-12 .:. arons47
SCHUIFPUZZELS HENK
  21-11 .:. martini1863
Martini & Rossi verzameling
  26-10 .:. bidprentjes-doodsprentjes
www.doodsprentje.nl
  20-09 .:. dinocharlie
uilen
  11-08 .:. stargazer
  20-07 .:. hwtez
hwtez
  30-05 .:. culemborg
Ansichtkaarten van Culemborg
  22-03 .:. marietjeBB
  26-02 .:. drukpoppetjes-Rike
mijn drukpoppetjes

24-09 .:. madfridge
  07-09 .:. Handa
  30-08 .:. vuffel
  29-07 .:. Sunshine
  27-06 .:. postzegel
  27-06 .:. kaatje
  02-04 .:. bierviltjes
  30-03 .:. jacob
  14-03 .:. jeanette
  09-03 .:. winnie1988
  05-03 .:. jan
  02-03 .:. AartW

Er zijn momenteel geen leden online.
1 gast(en) online

Copyright 2006 - 2017 Ruil en Verzamel. Alle rechten voorbehouden.
Laadtijd: 0.214 sec. @ 10:16